"Гордість" Путіна виявилася Made in China: розкриті скандальні подробиці

Представлена в 2018 році публіці лінійка автомобілів Aurus, на лімузині якої президент РФ Володимир Путін їхав на свою інавгурацію виявилася частково китайського виробництва.

Про це повідомляє Car.ru.

"Йшлося про те, що всі автомобілі зроблені тільки з вітчизняних компонентів і складових. Виявляється це не так. Представницькі автомобілі даної марки оснащені пневмоподвеской, яку постачає китайська компанія Case", - сказано в матеріалі.

З достовірних джерел стало відомо, що компоненти електронно-керованої пневмопідвіски повністю розроблені та виготовлені в КНР. Пневмобалони і їх електронне управління приходить вже в готовому вигляді, в російський НАМІ (науково-дослідницький автомобільний і автомоторний інститут).

Про цей факт недавно повідомила компанія Case. Однак, вся інформація з сайту була практично відразу видалена, швидше за все на прохання НАМІ.

Однак в мережі залишилися згадки 2016 року, в яких сказано, що компанію Case вибрали для розробки і постачання підвіски для лінійки "кортеж". Китайська компанія повідомляє, що Росія для неї стала першим, іноземним замовником, що має формат ОЕМ.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі виник фурор навколо нового фото Путіна.