Давно немає в живих: племінниця Скрипаля видала пропагандистам Кремля сенсацію

Племінниця отруєного "Новачком" екс-офіцера ГРУ Сергія Скрипаля Вікторія заявила, що, на її думку, її дядька вже давно немає в живих.

Про це повідомляє "РИА Новости".

За її словами, інформацію про самопочуття екс-шпигуна вона отримує тільки зі ЗМІ

"Мені особисто ніхто про його стан не повідомляє. Але про це говорилося вже давно. Ну немає Скрипаля в живих... Незабаром мине рік відтоді - 4 березня. І ось шостого березня вам нададуть урну з прахом і скажуть: Скрипаль помер, і на його, так скажімо, прохання ми його кремували", - сказала жінка.

Раніше вона неодноразово заявляла, що не сумнівається в смерті Скрипаля, інакше, на її думку, він обов'язково зв'язався б зі своєю старою матір'ю.

Як відомо, напередодні газета Times з посиланням на британську розвідку повідомила, що стан здоров'я Сергія Скрипаля погіршився. За даними видання, йому надають медичну допомогу на дому, проте лікарі побоюються, що пацієнт не зможе повністю видужати.

Вікторія зазначила, що новини про погіршення стану здоров'я екс-співробітника російської розвідки свідчать про те, що Лондон "веде справу до смерті екс-полковника ГРУ і знищення доказів". Вона додала, що тепер дочка Юлія Скрипаль, "за логікою жанру", буде наполягати на тому, щоб кремувати батька.

Як повідомляв "Апостроф", 17 лютого на соборі Діви Марії в англійському Солсбері, де в 2018 році отруїли екс-грушника Сергія Скрипаля та його доньку Юлію, невідомі повісили російський прапор.