На Червоній площі в Москві помітили секретні кабріолети Путіна: фото і відео

У четвер, 11 квітня по центру російської столиці Москві проїхали два кабріолети Aurus в камуфляжі, в рамках репетиції військового параду 9 травня.

Про це повідомляють російські інформаційні видання, опублікувавши відповідні фото і відео.

Так, автомобілі кремлівської марки, випущені на базі седана Senat, частково вкриті камуфляжною тканиною проїхали по Червоній площі.

Відзначається, що офіційної презентації цих авто ще не було - її очікують на самому параді. Уже до середини травня цей російський автомобіль частково китайської зборки можна буде офіційно придбати у виробника. В уряді РФ повідомили, що знають вже про 500 заявок щодо купівлі даного авто, в більшості вони відходили від чиновників, наближених до Кремля.

Як повідомляв "Апостроф", 3 квітня президент Росії Володимир Путін приїхав на відкриття заводу Mercedes в Сонячногорскому районі Підмосков'я на автомобілі китайськой зборки Aurus, який влада РФ намагається видати за російський. До цього було опубліковано розслідування про походження "російського" автомобіля Aurus. Журналістам стало відомо, що пневмопідвіски на цих авто повністю китайського виробництва, також в Китаї розроблена частина електронної системи управління авто.