​У Росії шаман розпізнав у Путіні темного демона: країні загрожує полум'я

Шаман із Якутії (РФ) Олександр Габишев вже 4 місяці йде уздовж далекосхідних трас в сторону Москви, звідки в 2021 році має намір "вигнати" російського президента Володимира Путіна.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За словами шамана, він йде відновлювати рівновагу і гармонію в Росії, і веде за собою мир.

"А тут немає, рівновага порушена. Тому і з'являється шаман-воїн, щоб відновити гармонію. Я зараз іду і завдяки сучасним технологіям всім про себе, свої ідеї розповідаю. Ми ведемо боротьбу. Новий світ настане, він уже йде моєї ходою. Там старий (показує вперед), а там новий (обернувся назад). Так я і йду, новий світ несу за собою. Після цих змін всі країни захочуть як ми жити", - розповідає відун.

Габишев передбачив великі зміни в Росії. За його словами "спалахне полум'я" (повстання, - ред.).

"Усе з Чити (адміністративний центр Забайкальського краю і Читинського району) почнеться. На народних зборах будуть сказані магічні слова. Полум'я спалахне в Читі - тут серце Росії зараз. І піде в Бурятію. Потім Іркутськ спалахне, Красноярськ, Новосибірськ і так далі. Але залежить багато від самих чітінців, уся Росія на них сподівається. Якщо підведе, Росія вже не встане. Я-то піду, навіть якщо не вийдуть збори. Буду йти далі, як метелик на полум'я, поки не згорю, - Бог велить", - напророкував шаман.

Як повідомляв "Апостроф", відомий російський блогер Рустем Адагамов озвучив небезпечний прогноз по президентству нинішнього російського глави Володимира Путіна.