RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Пушиліна вб'ють: в мережі розповіли про паніку в Донецьку через ревізорів Путіна

Найближчим часом на окуповані території Донецької області прибуде комісія з РФ з метою провести аудит коштів, які були витрачені керівниками формування ДНР, і зокрема, Денисом Пушиліним.

Про це в своєму блозі для "Обозревателя" повідомив Фашик Донецький з посиланням на інсайдерську інформацію військової розвідки.

Він зазначив, що за крадіжку виділених з бюджету РФ коштів, російські куратори вирішать ліквідувати Пушиліна, в черговий раз зваливши провину за це на українських військовослужбовців.

"Пушиліна з імовірністю 99% вб'є "диверсійна група" Хунти, бо комісія з РФ видасть "чорну мітку" ммм-нику з Макіївки", - пише він.

За словами блогера, невдоволення керівником ДНР на окупованій частині Донбасу вже досягло критичної позначки, тому в Кремлі було прийнято рішення залишити без фінансування свої угруповання на Донбасі. На його думку, вже до осені Пушиліна замінять на іншу особу, яке зможе поправити економічну ситуацію в регіоні.

Як повідомляв "Апостроф", на початку літа в Росії поширили фейкову новину про те, що в Києві вбили екс-помічника ватажка так званої ДНР Дениса Пушиліна Олександра Лаврентьєва.