Пропагандиста Вишинського взяли у Путіна працювати захисником "русского мира"

Обмінений в Росію пропагандист Кирило Вишинський був влаштований постійним експертом з питань захисту прав росіян за кордоном в комісії Ради з прав людини при президенті Росії з міжнародного співробітництва в галузі прав людини.

Про це заявив глава зазначеної комісії Олександр Брод, передають російські ЗМІ.

Він уточнив, що посаду Вишинському запропонував сам.

"Я запропонував Кирилу продовжувати співпрацю з нашою комісією, стати її постійним експертом в питаннях захисту прав журналістів, освітлення в ЗМІ питань порушення прав росіян за кордоном. І він цю пропозицію прийняв і сказав, що по можливості братиме участь в засіданнях комісії, готовий надавати експертну підтримку щодо України та інших зарубіжних країн", - заявив Брод.

Також глава пропагандистського ЗМІ "Росія сьогодні" Дмитро Кисельов запропонував звільненому з-під ув'язнення пропагандисту вести авторську передачу про Україну. За його словами, з подачі Вишинського росіяни зможуть "краще зрозуміти" Україну.

"Кирило Вишинський буде вести програму" Справжня Україна "на російському телебаченні. З метою культурологічного пізнання України, для того, щоб ми могли краще зрозуміти цю країну", - заявив Кисельов.

Як повідомляв "Апостроф", через кілька днів після обміну в Росії Кирило Вишинський несподівано потрапив до лікарні.