Путін відзначився новим жартом про бабусь і розлютив мережу: відео

Президент РФ Володимир Путін в ході виступу щодо зміни російської системи медичних закупівель відзначився жартом на свою улюблену тему - про бабусь.

Відеозапис з черговим проявом гумору російського президента опублікував журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов в Twitter.

Таким чином глава Кремля відреагував на пропозицію змінити систему закупівель в медицині, побічно вказавши, що пропозиція підтримана російською владою не буде і в черговий раз проявивши байдужість до проблем, які турбують росіян.

"Бабуся приходить в юридичну консультацію: "а ось чи маю я право?" - "Так, бабуся, маєш" - "а можу чи ні це зробити?" - "ні, бабка, не можеш": Путін анекдотом відреагував на пропозицію зміни системи медичних закупівель", - розповів журналіст.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Слід зазначити, що раніше Путін в схожому стилі відреагував на питання щодо падіння рубля, показавши неповагу до трансгендерних людей: "Якби у бабусі були зовнішні статеві органи дідуся, вона була б дідусем, а не бабусею. Тому що там говорити", - заявив тоді він.

У мережі жорсткою критикою відреагували на гумор російського лідера.

Як повідомляв "Апостроф", раніше під час відвідин Всеросійського державного інституту кінематографії в Москві президента РФ Володимира Путіна сфотографували з "бабусею" - старою Шапокляк.