У Росії назріває скандал через Керченський міст і його "мертві душі"

Так званий "глава" окупованого Росією Криму Сергій Аксьонов потрапив в скандал через те, що значно завищив реальну кількість туристів на півострові, невдоволення діями топ-чиновника окупаційної адміністрації висловили в Кремлі.

Про це повідомляється на каналі "Кремлівський мамковєд" в Telegram.

Так, у Аксьонова виявили підміну цифр в звіті про кількість туристів в Криму - він вказав, що всього на півострів приїхало 7,43 млн осіб і турпотік зріс на 9,3%. Було обчислено, що до числа туристів Аксьонов зарахував і тих, хто приїжджав відпочивати і кримчан, які їздили на материкову частину України і поверталися і тих, хто приїжджав на заробітки. Також кримський "чиновник" збрехав і про кількість українців, які нібито їздили до Криму.

На думку фахівців, до числа туристів були "приписані" 2,5 млн "мертвих душ", при цьому вказується, що крім брехні в звітах, Аксьонов допустив закриття знаменитого парку левів "Тайган".

"Низький управлінський досвід, нездатність до реалізації великих інфраструктурних проектів, махінації зі статистичними даними негативно характеризують главу Криму у високих кабінетах", - наголошується в публікації.

Як повідомляв "Апостроф", раніше "влада" окупованого Криму анонсувала появу гральної зони на Південному березі півострова до 2022 року.