RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

У Росії екс-депутат від партії Путіна розстріляв сім'ю в човні: моторошні подробиці і фото

У Ленінградській області (Російська Федерація) колишній депутат міськради від "Єдиної Росії" 35-річний Ілля Русинов відкрив стрілянину по човну, що підплив до його дачної ділянки. Поранено жінку.

Про цю подію повідомляють російські ЗМІ.

Інцидент трапився ввечері в суботу, 20 червня на озері Любимівське біля села Студене Приозерського району.

Сім'я з трьох осіб (подружжя та їхня 14-річна дочка), катаючись на човні, підпливла на відстань 70 метрів дачної ділянки Русинова, що знаходиться на березі. Колишній депутат округу Ізмайловське в Петербурзі (скликання 2014-2019 років) від "Єдиної Росії" вистрілив з гладкоствольного карабіна в бік незнайомих йому громадян.

Жінка, яка перебувала в човні, отримала множинні поранення, зокрема внутрішніх органів і тазу. Потерпілу вчасно доставили в лікарню, де їй надали своєчасну медичну допомогу.

Поліція затримала стрілка. Слідчий комітет РФ порушив відносно нього кримінальну справу про замах на вбивство.

За інформацією ЗМІ, після завершення політичної кар'єри Ілля Русинов займався бізнесом на посаді виконавчого директора автоцентру.

У петербурзькому відділенні "Єдиної Росії" заявили, що через порушення проти Русинова кримінальної справи, його членство в партії призупинять

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Санкт-Петербурзі таксист цілу годину катав труп вбитої ним подруги по району, намагаючись заховати його.