RU  UA  EN

Субота, 1 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 червня

Всі новини

Вірменія звинуватила Азербайджан в ударах по селах і показала відео

У Вірменії заявили, що артилерія Азербайджану відкрила вогонь по вірменським селах. На підтвердження цього представник Міноборони Вірменії опублікував відповідний відеозапис обстрілу прикордонних сіл силами Азербайджану.

Про це повідомляє News.am.

"Так азербайджанська артилерія влучила по наших селах 13-14 липня", - повідомив керівник Інформаційно-кризового центру в Іджевані Арцруні Ованісян.

На кадрах ролика чути звук летить снаряда і вибуху, показано задимлений приватний будинок.

Як повідомляв "Апостроф", 12 липня на азербайджансько-вірменському кордоні з боку Вірменії здійснили спробу атаки із застосуванням артилерії. Внаслідок цього азербайджанська армія завдала противнику удар. Вірмени зазнали втрат. А також двоє військовослужбовців Азербайджану загинули і п'ятеро отримали поранення.

У ніч на 14 липня на вірмено-азербайджанському кордоні на товузском напрямку тривали бої, вірменська сторона зазнала втрат у живій силі і техніці. Заступник міністра оборони Азербайджану Керім Велієв заявив, що з 12 липня в результаті дій ЗС Азербайджану знищено до 100 вірменських військових, техніка і командний пункт супротивника.