RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Він не цар: американський військовий дав оцінку правлінню Путіна

Президент Росії Володимир Путін керує країною виключно в рамках парадигми добре відомих собі методів радянських спецслужб, тому не може називатися "царем".

Про це заявив в інтерв'ю "Апостроф TV" капітан I рангу ВМС США у відставці Гарі Табах.

"Він не бізнесмен, він КДБ-шник, він може кришувати, віднімати, шантажувати, руйнувати, підставляти. Придумати якийсь бізнес він не може. Це не в його компетенції. Країна - це його особистий бізнес, він тим і відрізняється від царя. Для царя це були б його піддані, його особисте майно, він повинен це берегти і плекати. А Путін - він не цар, а КДБ-шник", - заявив він.

Також він висловився щодо "обнулення" президентських термінів Володимира Путіна шляхом внесення правок в російську Конституцію і провів паралелі між главою Кремля і президентом Білорусі, проти переобрання якого почалися масові мітинги в країні.

"Змінили б вони Конституцію, не змінили б, це масажування повітря, він би все одно залишився б при владі, не цим способом, так іншим. Тому він зараз і переживає, це та ж схема, що і у Лукашенка була, коли можна переобиратися скільки завгодно. Це ж старий анекдот, коли приходить до Путіна глава ЦВК і каже: у мене є хороша і погана новина для вас. хороша - вас переобрали президентом Росії, погана - за вас ніхто ні голосував", - пояснив Гаррі Табах.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилася кумедна карикатура на хіт Віктора Цоя з президентом Росії Володимиром Путіним і президентом Білорусі Олександром Лукашенком.