RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

На місці утворилася воронка: з'явилися фото і відео з місця катастрофи винищувача в Росії

У Тверській області Росії, 22 вересня, під час проведення планового навчально-тренувального польоту зазнав аварії літак Су-30. З'явилися фото і відео з місця інциденту.

Відповідні кадри публікує LIFE SHOT в Telegram.

При падінні винищувач погнув десятки дерев, утворивши гігантську воронку в лісовому масиві. Сам літак згорів дотла. Після того, як пілоти катапультувалися, Су-30 пролетів ще близько чотирьох кілометрів.

За словами майора ВПС Росії в запасі, бортінженера ракетоносця Ту-22М3 Валерія Мартьянова, планер зруйнувався при ударі.

"Тут, окрім як "жах", сказати нічого. Головне - воєнльоти цілі та неушкоджені. Тепер їм доведеться пережити це ще кілька разів - на групі розбору і потім з дізнавачами. Що стосується самої машини, то, звичайно, планер зруйнований від удару, машина, напевно, була заправлена під зав'язку, раз все повністю вигоріло. З урахуванням того, яка під ним воронка, він спочатку майже вертикально "встромився" в землю, а потім вибухнуло паливо", - сказав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше український винищувач під час приземлення на міжнародній трасі "Київ-Чоп" зніс дорожній знак.