RU  UA

Для Путіна купили збірник магії: в Росії розповіли про таємні ритуали з відьмами і шаманами для віп-персон

На замовлення адміністрації президента Росії Володимира Путіна, одним дуже відомим діячем російської культури, який зараз живе за кордоном, був за великі гроші куплений грімуар - збірник обрядів церемоніальною магії.

Про це в програмі "Все по бєспрєдєлу" з Оксаною Руно на Апостроф TV розповів російський історик, публіцист і політичний аналітик Валерій Соловей.

"Я можу вам точно сказати, що є дружини високопоставлених чиновників, які ввечері йдуть на службу до православного храму, а вночі їдуть на цвинтар прямо з церкви. Там вони з цвинтарними відьмами здійснюють обряди", - заявив він.

За його словами, в тому числі замовляють порчу на опонентів.

"Але це чиста психосоматика. Але є фахівці, яких запрошують, зокрема, з Венесуели, в області Санта Муерте. Це так звана чорна гілка Санта Муерте", - додав Валерій Соловей.

При чому ціни на проведення ритуалів - космічні.

"Для солідних панів - солідний прейскурант. Припустимо, знаменитий обряд захисту "Палаюче серце" проводять для шести осіб. Кожен платить 250 тисяч доларів. Якщо цей обряд проводять індивідуально, то він коштує близько мільйона доларів США", - розповів історик.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Путін не зважиться на військові дії на Донбасі з кількох причин - історик Валерій Соловей.