RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Загибель 5 дівчаток-спортсменок в Росії: момент ДТП потрапив на відео

У п'ятницю, 30 квітня, в Ставропольському краї Росії мікроавтобус, в якому їхала юнацька баскетбольна команда, зіткнувся з фурою. Аварія забрала життя п'яти дівчаток.

У Telegram-каналі LIFE SHOT опублікували відео моменту ДТП.

Повідомляється, що спортшкола олімпійського резерву №2 не повідомила про поїздку 15 юних баскетболісток на змагання в Черкеськ. У ГИБДД заявку від установи не отримували.

Поїздка була організована за рахунок батьків спортсменок. Вона не належала до обов'язкових змагань. Під час обшуків в школі слідчі виявили підписаний наказ, в якому йдеться про те, що діти можуть їздити на змагання тільки на поїзді. Також виявлений другий документ, що дозволяє переміщення на автобусах, але він не був підписаний.

Водій мікроавтобуса - дядько однієї із загиблих. Він погодився відвезти спортсменок в Черкеськ за 25 тисяч рублів (близько 9 тисяч гривень).

Як повідомляв "Апостроф", 28 квітня, в Ленінградській області (РФ) сталася страшна ДТП - на трасі Вологда - Нова Ладога зіткнулися автобус і легковий автомобіль. Всі пасажири легковика загинули.