RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Суд над противником Лукашенка: що відомо про стан чоловіка, який перерізав собі горло

Білоруському активісту Степану Латипову, який у вівторок, 1 червня, намагався перерізати собі горло під час засідання суду, провели операцію. На даний час він перебуває на апараті штучної вентиляції легень в реанімації Мінського НПЦ хірургії, трансплантології та гематології.

Про це повідомили в Telegram-каналі Белые халаты.News.

Як повідомили в Мінському науково-практичному центрі хірургії, трансплантології та гематології, стан пацієнта задовільний. Під час інциденту життєво важливі органи не були пошкоджені. На даний час Степан Латипов знаходиться під наркозом на апараті штучної вентиляції легень.

"Пацієнт поступив за екстреними показами о 15:30. При надходженні були виконані всі необхідні медичні заходи, була проведена обробка рани. На даний момент стан пацієнта стабільний, ситуацій із загрозою для життя немає. Пацієнт ще знаходиться на ШВЛ після наркозу", - повідомив у коментарі Telegram-каналу NEXTA завідувач хірургічним відділенням МНПЦ хірургії, трансплантології та гематології Віталій Германович.

Як повідомляв "Апостроф", у Білорусі таємно кремували тіло 18-річного Дмитра Стаховського - фігуранта кримінального провадження про участь в "масових заворушеннях", який 25 травня наклав на себе руки. Дмитро був сиротою, а тому його прах віддали опікуну - директору коледжу МГПТК легкої промисловості та комплексної логістики.