RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Буде м'ясо": в Росії малолітній тіктокер невдало пожартував про бійню в школі

У Росії поліцейські з'явилися додому до малолітнього користувача TikTok, який вирішив збільшити кількість своїх підписників за допомогою вельми невдалого і безвідповідального жарту.

Про це повідомив Telegram-канал SHOT.

Інцидент трапився в Зеленограді. За попередніми даними, 14-річний школяр заявив в соцмережі, що влаштує розстріл. При цьому він опублікував на своїй сторінці статус з написом "буде м'ясо".

Правоохоронні органи швидко дізналися про це і вирахували "блогера". Коли вони нагрянули до нього додому, він пояснив їм, що написав це лише для того, щоб "хайпанути" і збільшити кількість своїх підписників і лайків. Після цього він збирався продати вже "розкручений" аккаунт. Нібито він в Інтернеті прочитав про подібні способи вигідного продажу акаунтів в соцмережах.

Правоохоронців не переконали доводи молодика. Вони провели обшуки та вилучили всі гаджети школяра.

Зазначається, що їхній вміст свідчить про те, що він ніколи особливо не цікавився зброєю. Але при цьому був підписаний на різні канали в Telegram з так званим "жорстким" контентом (суїциди вбивства і т. д.).

Зброя в родині хлопця є тільки у діда. Та й вона є звичайною пневматичною гвинтівкою.

Також правоохоронці дізналися, що хлопець не ладнає з однокласниками.

"Мати переводила його зі школи в школу. Його також мучать часті головні болі, але батьки списують їх на підлітковий період", - повідомили в публікації SHOT.

Проте ні на яких обліках школяр не перебував, сім'я благополучна - його виховують мати з вітчимом. Рідного батька вбили під час бандитської бійки в 2007 році.

Раніше ми також повідомляли про те, що днями підліток з Криму так само пригрозив розстріляти школу в Росії.