RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Росії пацієнт помер через новорічний корпоратив лікарів: відео веселощів

У Лісосибірську в Красноярському краї Росії у лікарні помер чоловік, який не дочекався лікарів зі святкування корпоративу. Він переніс п'ять операцій і був у тяжкому стані.

Про це повідомили рідні покійного 56-річного пацієнта Telegram-каналу "Проспект Миру", поділившись відеофіксацією корпоративу лікарів з міжрайонної лікарні, в якій помер чоловік.

Він помер 5 січня о 20.40. Його дружина зафіксувала відео, на якому лікарі святкують в одному з кабінетів через вікно ординаторської. Камеру вона включила вже після смерті свого чоловіка о 22:56.

"Ми дзвонили до лікарні годинами, нам не давали жодної інформації про стан батька, просто клали слухавку", - сказав син померлого.

Його родичі звернулися до місцевої прокуратури. Офіційну причину хочуть озвучити лише після новорічних свят. А поки що, за розповідями знайомої померлого чоловіка похилого віку, вікно, через яке знімалося відео, зашторили.

Чоловіка поклали до лікарні 25 грудня з проблемами із кишечником. За 11 днів він пережив п'ять операцій, а стан його лише погіршувався. Сім'ю померлого не пускали до палати. Причиною відмови вони називали карантин.

"Маму пустили до батька лише після першої операції, потім посилалися на карантин", - сказав син.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Одеській області командир частини посперечався з солдатами, хто більше вип'є. В результаті одного військового госпіталізували, а інший – помер на місці.