RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

А як же стіл? Путін зустрів Лукашенка теплими обіймами

Самогоголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко прилетів до Москви для зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним. Глава Кремля, який через побоювання заразиться на Covid-19 тримає всіх на великій відстані, з Лукашенком поводився по-іншому.

Відповідне відео опубліковано в Telegram-каналі РІА "Новини".

Путін не лише потис Лукашенку руку, а й обійняв його. Перед цим лідер країни агресора пожартував: "ВідПЦРилися?", - сміючись, запитав він Лукашенко.

Такі обійми виглядають дивно на тлі нещодавньої поведінки Путіна - під час візитів до Росії федерального канцлера Німеччини Олафа Шольца він приймав його за шестиметровим столом. За ним він спілкувався і з французьким лідером Еммануелем Макроном.

Більше того, на такій відстані Путін тримав від себе і міністра оборони Сергія Шойгу і главу МЗС РФ Сергія Лаврова на зустрічі кілька днів тому. Спілкування відбувалося за тим самим столом.

Як раніше повідомляли прес-служби лідерів двох країн, тематикою бесіди Путіна з Лукашенком стануть питання європейської безпеки, розвитку торговельно-економічних відносин та союзництва.

Як розповідав "Апостроф", раніше новий звичай Путіна спілкуватися зі своїми гостями за шестиметровим столом висміяли в мережі .