RU  UA  EN

Понеділок, 23 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Світ

Новини

23 вересня

Всі новини

Дрони втретє атакували НПЗ в Краснодарському краї РФ, у Виборгу – вибухи на нафтобазі. Фото і відео

У ніч на 19 травня безпілотники атакували в районі нафтопереробний завод у Слов'янську-на-Кубані Краснодарського краю РФ, куди вже прилітало у березні та квітні. Також росіяни повідомляють про пожежу на нафтобазі у Виборзі.

Про це інформують російські ЗМІ та місцева влада.

Читайте також: У Новоросійську через "бавовну" на підстанції десятки тисяч людей сидять без світла: відео

"У Слов'янську-на-Кубані один із безпілотників упав на території НПЗ. За попередньою інформацією, постраждалих та руйнувань немає. Загорянь також не зафіксовано. На місці падінь у двох районах Краснодарського краю працюють оперативні та спеціальні служби", - повідомляє оперштаб Краснодарського краю.

Водночас місцеві жителі фіксують задимлення у районі НПЗ у Слов'янську-на-Кубані.

Також оперштаб Краснодарського краю пише, що в Кущівському районі "після падіння одного з апаратів виникло локальне загоряння", яке нібито не торкнулося території населених пунктів.

"Йде ліквідація, постраждалих та руйнувань немає", - додали там і уточнили, що над регіоном придушено щонайменше 10 безпілотників.

Як повідомляють місцеві жителі у чатах, у станиці Кущевська була атака дронів на військовий аеродром.

Крім того, за словами очевидців, після кількох потужних вибухів виникла пожежа на Виборзькій нафтобазі. Наразі диму вже немає, а під'їзд до цього району Виборга перекритий поліцією.

"Інформація про атаку БпЛА на Виборзьку нафтобазу не відповідає дійсності. У будівлі старої виборзької нафтобази стався хлопок у зв'язку з використанням піротехнічних засобів. Постраждалих, загрози загоряння або пожежі немає", - заявив губернатор Ленінградської області Олександр Дрозденко.

У свою чергу, міноборони РФ стверджує, що вночі 19 травня було сили ППО нібито знищили дев'ять ракет ATACMS і один дрон над Кримом, 3 БпЛА над Бєлгородською областю та 57 безпілотників було перехоплено або знищено над Краснодарським краєм.

Нагадаємо, 14 травня в Росії дрон атакував поїзд із пальним.

  • Вас може зацікавити:

Завод зупинився: нові подробиці удару по НПЗ у Туапсе

У Росії стався вибух у військовій академії: фото, відео та всі версії

У Бєлгородській області ніч пройшла "з вогником": кадри наслідків атаки дронів