RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

29 вересня

Всі новини

Нищівний удар по колонні під Курськом: журналісти ідентифікували загиблих росіян

Журналісти "Телебачення Торонто" ідентифікував кількох, ймовірно, загиблих російських військових у колоні, яку ЗСУ розбили під Рильськом Курської області.

Про це йдеться на сторінці ресурсу у Facebook.

Журналісти дослідили, що під час обстрілу "зникли" рядові Сєргєй Юдєнков та Ігорь Горячьов, про що свідчать коментарі в російській соціальній мережі Вконтактє.

"Юдєнков востаннє заходив на свою сторінку 8 серпня о 23:48, тобто за кілька годин до знищення колони. В коментарях друзі Юдєнкова підтверджують, що він кілька днів не виходить на зв’язок і що він був в колоні. Серед фотографій на його сторінці ми ідентифікували співслуживця Юдєнкова — Ігоря Горячьова. Він теж не на зв'язку — востаннє Горячьов був в онлайні 8 серпня, близько десятої вечора", - розповідають журналісти.

Фото з соціальних мереж підтверджують, що за два дні до смерті і Сєргєй Юденков, і Ігорь Горячьов закінчили навчання на полігоні під Курськом. Обидва навчались за спеціальністю «командир мотострілкового відділення».

Як ми повідомляли, внаслідок удару по російській військовій колоні у Курській області РФ було ліквідовано майже 500 російських військових.