RU  UA

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

ДТП з "вогником": у Києві п'яний влаштував аварію та спалив автомобіль, фото

У четвер, 18 листопада, в Києві креативний водій напідпитку вигадав спосіб "уникнути" покарання за ДТП - він збрехав поліцейським, що сам є поліцейським.

Про це повідомляє "Київ оперативний".

Аварія сталася на вул. Північно-Сирецька. За словам свідків, автомобіль Iveco зупинився на перехресті, щоб пропустити зустрічний транспорт і повернути ліворуч. У цей момент в нього влетів легковик KIA.

Від зіткнення автмобіль KIA почав палати, а Iveco викинуло з проїжджої частини дороги. Вогонь згасили та обійшлося без постраждалих, але на цьому історія не закінчилася.

Правоохоронці, що прибули на місце ДТП, запідозрили, що водій KIA знаходиться у стані сп'яніння і спровокував аварію. Водій, зі свого боку, представився працівником Оболонського управляння поліції на ім’я Мединський Михайло Владимирович. За попередньою інформацією, серед співробітників Оболонського УП немає людини з таким прізвищем та ім'ям.

Від проходження тесту на стан сп'яніння чоловік відмовився.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на Оболоні в Києві водій легковика "протаранив" трамвай, який з'явився з нізвідки посеред перехрестя.