RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

МЗС Росії розповів анекдот про Порошенка

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова, відповідаючи на питання про статус окупованої Росією українського Криму, розповіла анекдот про президента України Петра Порошенка.

Про це повідомляє РИА Новости.

"Я дозволю собі розповісти анекдот, який мені здається дуже доречним в даному випадку. Коли відомий керівник України звертається в молитвах до Всевишнього: допоможи повернути Крим. А йому відповідають: Крим ви вже повернули, тепер пора повернути гроші", — сказала Захарова.

За її словами, "все, що пов'язане з темою повернення Криму, закрито назавжди" і аннексированный півострів є територією РФ.

"Будь-які спроби на якому-небудь рівні в Європарламенті, або спроби привезти якісь карти в європейські столиці з від руки прокресленим кордоном — це все пуста трата часу, грошей і зусиль. Це питання закрите, воно не обговорюється", - вважає представник МЗС РФ.

Як повідомляв "Апостроф", Захарова в зневажливій манері відгукнулася про Порошенка у відповідь на його вибачення перед виданням The New York Times за різку реакцію на розгромну статтю про нього.

Раніше Захарова, відома своїми недипломатичними висловами в адресу України і західних країн, назвала себе ватницею.