RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Війна на Донбасі: у Порошенка вказали на важливий нюанс з місцевими жителями

Позаштатний радник міністра інформаційної політики України, експерт з питань інформаційних війн і конкурентної розвідки Дмитро Золотухін вважає, що для того, щоб повернути Донбас, українці повинні ставитись до місцевих жителів з беззастережною любов'ю і прийняттям.

Про це він заявив в інтерв'ю "Апострофу".

На його думку, те, що відбувається в головах людей, які живуть на Донбасі, з радикальною позицією щодо України, дуже схоже на те, що відбувається в головах у парафіян сект.

"А що потрібно одразу робити, щоб висмикнути людину з секти? Обмежити доступ будь-якої інформації з секти до неї", - вважає Золотухін.

За його словами, перекрити доступ російської пропаганди в голови людей, які живуть на Донбасі, Україна не зможе, тому необхідно використовувати інноваційні речі.

Зокрема, Золотухін висловив ідею, що українці повинні ставитися до місцевих жителів Донбасу, як мами, які взяли дитину з дитбудинку, - із беззастережним прийняттям і любов'ю.

"Це українці, якими б вони не були. Крім того, там залишається багато людей, які досі чекають повернення України, але фізично звідти виїхати не можуть", - зазначив експерт.

Детальніше читайте в інтервю Дмитра Золотухіна "Апострофу", в якому він розповідає, що не так з інформаційною політикою України.