RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Москаль зробив гучну заяву про розгул криміналу в Україні

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заявив про те, що не знає особисто жодного професіонала серед діючих співробітників української поліції, які могли б зупинити розгул криміналітету в Україні.

Про це йдеться в повідомленні на сайті політика.

"Дуже хочу, щоб вбивць Павла Шеремета затримали та притягнули до відповідальності, сподіваюся, що це буде зроблено. Але особисто не знаю жодного професіонала з діючих співробітників поліції, який міг би очолити слідчо-оперативну групу і розкрити цей злочин. Патрульні поліцейські з тримісячним навчанням його, зрозуміло, не розкриють. А ті, хто міг розкрити, не пройшов атестацію або невідомо ким склепаний нашвидкоруч поліграф", - стверджує Москаль.

"Загальна картина з криміногенною ситуацією в Україні і тими, хто повинен її контролювати, сумна. Згуладзе поїхала, Деканоїдзе поїде слідом за нею, а ми залишимося тут з "холодним літом 2016-го", нерозкритими замовними злочинами і непрофесійною поліцією...", - дає невтішний прогноз політик.

Як повідомляв "Апостроф", вранці 20 липня в центрі Києва на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка був підірваний автомобіль, в якому перебував журналіст Павло Шеремета.

Крім того 19 липня близько 21:00 невідомий чоловік у парку КПІ три рази вдарив ножем журналістку Марію Ридван. Зокрема, ножові удари припали на обличчя і руку.