RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Появились фото последствий нового обстрела боевиками Авдеевки

Сьогодні бойовики в черговий раз обстріляли з артилерійських установок житловий район Авдіївка (Донецька область), в результаті чого було пошкоджено шість приватних будинків.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполиции в Донецькій області, публікуючи відповідні фото.

Відзначається, що бойовики відкрили вогонь по житловому сектору Авдіївки близько 17:00.

"Терористи завдали мінометного удару по житловому сектору Авдіївки, район вулиці Тургенєва. В результаті обстрілу численних руйнувань зазнали приватні домоволодіння. Міни лягли на проїжджу частину вулиці. Інформації про поранених і вбитих мирних громадян поки немає", — уточнюється в повідомленні.

Фото прес-служби поліції

Зараз на місці обстрілу працює слідчо-оперативна група Авдіївського відділення поліції. Правоохоронці уточнюють інформацію про постраждалих і руйнування.

"Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України", — резюмується в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", в промисловій зоні населеного пункту Авдіївка Донецької області диверсійно-розвідувальною групою бойовиків були вбиті двоє українських військових.

Раніше в мережі з'явилася фотографія загиблого в результаті обстрілу проросійськими бойовиками Авдіївки Донецької області 19-річного хлопця.