RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Вбивство поліцейського депутатом на Закарпатті: В Авакова повідомили нові подробиці

За фактом браконьєрства в заповідній зоні поблизу українсько-польського кордону біля с. Лубня Великоберезнянського району, в результаті якого депутат райради застрелив майора закарпатської поліції, розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє прес-служба управління Нацполіції в Закарпатській області.

"За фактом загибелі майора закарпатської поліції від кулі браконьєра в лісовому масиві поблизу с. Лубня Великоберезнянського району поліція почала ще одне кримінальне провадження - за ст. 248 КК (Незаконне полювання)", — наголошується в повідомленні.

"У цьому випадку проводилося незаконне полювання на території Ужанського національного природного парку. У самому парку поліцейські виявили вишки для можливого полювання. Слідство повинно з'ясувати, хто дав дозвіл на встановлення цих вишок. А також чому в національний парк був вільний доступ громадян (немає загороджувальних шлагбаумів, охорони). Це питання до керівництва нацпарку. Слідство по справі триває", — розповіли в поліції.

Нагадаємо, у Закарпатській області під час полювання на території національного природного парку депутат районної ради Іван Псяйка з необережності застрелив майора поліції Михайла Сичку.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 10 червня в Миколаївщині був жорстоко вбитий екс-депутат Миколаївської обласної ради від партії БПП Віктор Губанов.