RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Вибухи в Балаклії: з'явилися нові деталі і фото

У районі міста Балаклія Харківської області станом на 07:00 спостерігаються поодинокі вибухи боєприпасів різної інтенсивності.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Зокрема, для гасіння пожежі залучено два пожежних танки Міноборони.

В зоні надзвичайної ситуації відключено газопостачання, припинена робота потенційно небезпечних об'єктів і рух транспорту по залізничній станції Балаклія, а також закрито повітряний простір в радіусі 40 км Поліцейські виставили 14 блокпостів для направлення автомобілів в об'їзд небезпечної зони.

Підрозділами ДСНС ліквідовано 19 пожеж (4 пожежі протягом 24 березня), які виникли в результаті попадання вибухонебезпечних предметів.

Протягом 24 березня співробітниками ДСНС вилучено 201 вибухонебезпечний предмет, обстежено і повністю очищено від вибухонебезпечних предметів і залишків боєприпасів в Балаклії три сектору та території сіл Байрак, Вербівка, Щурівка і Яковенкове. Всього з початку робіт вилучено 275 вибухонебезпечних предметів.

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 1465 осіб та 234 одиниць техніки. На залізничній станції Шебелинка чергують два пожежних потяги.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилося відео з дрона, на якому зафіксовані наслідки пожежі на військових складах в Балаклії.