RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Авакова повідомили про нове жорстоке вбивство в Києві: опубліковані фото і відео

Вранці 7 липня, в під'їзді будинку на проспекті Свободи у Києві виявили труп людини з вогнепальним пораненням.

Про подробиці повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції (ГУ НП) Києва.

"На місце події швидко прибули наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група управління. За цією адресою правоохоронці знайшли чоловіка з вогнепальним пораненням. Після огляду потерпілого судово-медичні експерти встановили, що чоловік помер в результаті отриманого вогнепального поранення в спину", - інформують в ГУ НП.

"Оперативники ретельно досліджували місце злочину. Поліцейські опитали всіх можливих свідків і з'ясували, що вбили чоловіка, 1977 року народження, біля дверей його квартири. Крім цього, очевидці розповіли, що чоловік напередодні вбивства вживав алкогольні напої. Близько 4 години ранку його бачили в супермаркеті, де він купував спиртне", - діляться інформацією в поліції.

"В даний час поліція проводить розшукові заходи, спрямовані на затримання підозрюваних. Слідчі Подільського управління поліції внесли відомості про цей факт до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України", - розповів начальник Подільського УП ГУНП в місті Києві Владислав Іщенко.

Як повідомляв "Апостроф", в середу, 6 липня, в Києві на Лісовому проспекті сталося жорстоке вбивство молодого чоловіка.