RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У мережі розповіли про побиття київського копа бандитом з Донецька: фото

В Києві 2 січня патрульного поліцейського побив віце-президент федерації боксу, "донецький бізнесмен" з темним минулим Микола Щур.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав український блогер Роман Синіцин.

Поліцейські переслідували на Оболоні автомобіль, за кермом якого у стані алкогольного сп'яніння знаходилась така собі Олена Войцехівська. Жінку затримали і повезли райвідділ. Туди ж до неї на виручку прибув Микола Щур.

В ході конфлікту чоловік вступив у бійку з поліцейськими, одному з яких зламав ніс. В результаті Щур ліг у лікарню, щоб його не затримали. За даним фактом відкрито справу за статтею "погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу".

Блогер наводить інформацію з посиланням на джерела в СБУ, згідно з якою Микола Щур підозрювався в організації та фінансуванні викрадення людей під час акцій протесту на Майдані.

Також наголошується, що Щур займається відмиванням грошей і рейдерством у структурі бізнес-імперії колишнього народного депутата від "Партії регіонів" Юрія Іванющенка, також відомого як Юра Єнакієвський.

Крім цього Микола Щур знаходиться в дружніх відносинах з одіозним нардепом Олександром Онищенком.

Як повідомляв "Апостроф", у Запоріжжі СБУ спільно з поліцією затримала "кримінального авторитета" на прізвисько "Григора", який підозрюється в скоєнні низки розбійних нападів на підприємців.