RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Гравці збірної України викупалися напередодні Євро-2016: опубліковано фото

Збірна України напередодні старту 15-го чемпіонату Європи, який відкриється матчем Франція - Румунія 10 червня в Парижі, провела чергове тренування - заняття пройшло в атмосфері як роботи, так і веселощів.

Фотографії з тренувального заняття "синьо-жовтих" на стадіоні "Жорж Каркассон" в містечку Екс-ан-Прованс опубліковані на офіційній сторінці Федерації футболу України.

Для того, щоб хоч якось згладити наслідки спеки, яка в ці дні стоїть на півдні Франції, українські футболісти як могли викупалися в надувному басейні.

Фото: Павло Кубанов, ФФУ

Нагадаємо, що збірна прибула на французьку землю 7 червня, а до цього вона тренувалася в Італії та Швейцарії. 12 червня в 22:00 в Ліллі на стадіоні "П'єр Моруа" українці зіграють стартовий поєдинок чемпіонату Європи проти Німеччини. Після зустрічі з діючими чемпіонами світу німцями українці зіграють проти Північної Ірландії (16 червня, Ліон) і 21-го числа проти Польщі (Марсель).

Як повідомляв "Апостроф", збірна України викликала ажіотаж перед стартом Євро-2016: на перше тренування команди Михайла Фоменка в Екс-ан-Провансі прийшло подивитися близько 1000 уболівальників. Також серед відвідувачів була мер містечка Маріс Жуассен.