RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Ліга Європи: хто може попастися "Шахтарю" в жеребкуванні кваліфікації

4 серпня визначилося 44 учасники 4-го етапу кваліфікації Ліги Європи 2016/17 - так званого раунду плей-офф. Україна на цій стадії представить тільки донецький "Шахтар", так як "Олександрія" та "Ворскла" напередодні залишили розіграш. Свого суперника донеччани дізнаються вже 5 серпня.

Українці опинилися на вершині списку - серед 22 сіяних у підопічних Паулу Фонсека найкращий клубний коефіцієнт. Так як команди під час жеребкування будуть розбиті на підгрупи з 11 клубів (22 сіяних і 22 несіяних). Пари будуть формуватися з кошиків 1-4 і 2-3.

Таким чином, "Шахтарю" може попастися одна з 11 команд: "Гетеборг" (Швеція), "Црвена Звезда" (Сербія), "Шкендія" (Македонія), "Сондерйюск" (Данія), "Істанбул ББ" (Туреччина) і "Хайдук"(Хорватія).

Жеребкування розпочнеться о 14:00 в швейцарському Ньоні.

Нагадаємо, що "Шахтар" залишив розіграш Ліги чемпіонів на стадії 3-го раунду відбору, програвши за сумою двох матчів швейцарського "Янг Бойз" - 2:0 у Львові і 0:2 в Берні, а в серії пенальті виявилися сильнішими швейцарці - 2 :4.

Додамо, що "Шахтар" в минулому сезоні дійшов до півфіналу Ліги Європи, де поступився за сумою двох матчів іспанкою "Севільї".

Як повідомляв "Апостроф", капітан "Шахтаря" Даріо Срна зробив гучну заяву після невдачі в матчі з "Янг Бойз": за його словами, в Берні постала не та команда, яку звикли бачити вболівальники. "Гірникам" належить терміново зробити правильні висновки з поразки, додав хорват.