RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Тренер "Шахтаря" відповів на порівняння з Луческу

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека після перемоги 2:1 над турецьким "Істамбулом" у першому матчі раунду плей-офф відбору Ліги Європи 2016/17 відповів на порівняння з його попередником румуном Мірчею Луческу, яке дозволив собі один з журналістів.

Про те, що сказав після перемоги португальський фахівець, повідомляє офіційний сайт "гірників".

"Я роблю свій вибір, зважаючи на те, як футболісти себе проявляють протягом тижня до гри. Це ніяк не пов'язано з минулим, абсолютно моє бачення. Я задіюю цих хлопців, довіряю їм. Саме так вибудовується стартовий склад на певний матч", - відповів Фонсека на питання про те, чому він виставив на гру склад, який переважно використовував Луческу.

Додамо, що Фонсека замінив Луческу біля керма донецької команди в червні.

Нагадаємо, що в першому поєдинку, який відбувся в Стамбулі, донеччани перемогли 2:1. На 24-й хвилині після удару з кута штрафного майданчика Ярослава Ракицького м'яч зачепив Сокола Чілакеші та влетів у сітку (Ракицький, до речі, не так часто потрапляє в основу при Фонсеку). Наприкінці першого тайму українській команді вдалося подвоїти рахунок - Віктор Коваленко замкнув передачу Тараса Степаненка. Після перерви господарям вдалося скоротити розрив, але на більше їх не вистачило. Гра у відповідь відбудеться 25 серпня у Львові.

Більше про переможний матч "гірників" у Лізі Європи читайте в матеріалі "Апострофу" - "Істанбул" - "Шахтар" 1:2: хроніка матчу Ліги Європи, відео голів