RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Ліга Європи: букмекери дали прогноз на матчі "Шахтаря" і "Зорі"

20 жовтня відбудеться 3-й тур групового турніру Ліги Європи 2016/17: донецький "Шахтар" зіграє у Львові з бельгійським "Гентом", а луганська "Зоря" в голландському Роттердамі зустрінеться з місцевим "Фейєноордом": букмекери вважають, що "гірники" легко впораються зі своїм опонентом, а ось луганчанам майже не залишають шансів на успіх.

Про це говорять котирування контор, які проаналізував "Апостроф".

На успіх "Шахтаря" можна поставити з показником 1,38. Нічия в цій зустрічі котирується з коефіцієнтом 5,10, а виграш гостей ще менш вірогідний - 7,50. Нагадаємо, що раніше "оранжево-чорні" обіграли на виїзді турецький "Коньяспор" 1:0, а також португальську "Брагу" 2:0 у Львові. Зустріч українців і бельгійців розпочнеться о 20:00 на стадіоні "Арена-Львів".

У поєдинку "Фейєноорд" - "Зоря" букмекери вважають фаворитом клуб з Роттердама: на його перемогу можна ставити з "відповіддю" 1,55. Гості з України котируються з показником 5,90, а нічия - 4,20. Нагадаємо, що раніше "чорно-білі" зіграли внічию 1:1 з "Фенербахче", а титулованому МЮ поступилися 0:1 на виїзді. Луганчани зустрінуться з опонентом о 22:00.

Як повідомляв "Апостроф", напередодні єдиний представник України в Лізі чемпіонів "Динамо" поступилося "Бенфіці" 0:2 у Києві. Кияни пропустили по голу на початку першого і другого таймів, так і не зумівши скористатися хоча б одним зі своїх моментів.