RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

25 травня

Всі новини

Екс-форвард "Шахтаря" Луїс Адріано став гравцем "Спартака": фото

Екс-нападник донецького "Шахтаря" Луїс Адріано перейшов у російський "Спартак". Про підписання контракту з форвардом повідомляє офіційний сайт московського клубу.

Відзначається, що Адріано, який перейшов у "Спартак" з "Мілана", уклав з московським клубом довгострокову угоду, яка набуде чинності з 25 січня.

"Луїс Адріано добре відомий в Європі завдяки успішному виступу за донецький "Шахтар", де він виграв чимало трофеїв і навіть ставав найкращим бомбардиром групового етапу Ліги чемпіонів. Це серйозне досягнення. Ми не без підстав розраховуємо, що в нашій команді бразилець вийде на такий же рівень. Багато що в даному випадку залежить від самого футболіста. Але у Адріано є бажання грати за "Спартак", і воно допоможе йому в повній мірі проявити у нас свої бомбардирські здібності", - наводить офіційний сайт "Спартака" слова гендиректора клубу Сергія Родіонова.

Нагадаємо, 29-річний Адріано перейшов у "Мілан" влітку 2015 року, але так і не зумів проявити себе в Італії. За "Мілан" бразилець забив 4 голи в 33 матчах. За версією Repubblica, Адріано був визнаний найгіршим гравцем Серії А в 2016 році.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що екс-гравець "Шахтаря" забив шедевральний гол у чемпіонаті Англії.