RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Кремль відповів щодо можливої відмови Росії від Євробачення

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков відповів на питання, чи відмовиться Росія від участі в музичному конкурсі "Євробачення-2017", який, зважаючи на перемогу кримськотатарської співачки Джамали, відбудеться в Україні.

Про це пише журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов у своєму Twitter.

"Пєсков на питання "чи не варто Росії взагалі відмовитися від "Євробачення" в Україні?": "Почекайте шашкою махати!" — повідомляє Смирнов.

Водночас "РИА Новости" повідомляють, що в Кремлі не коментують підсумки музичного конкурсу "Євробачення", на якому перемогла Україна.

"Це не наше питання", — цитує інформагентство прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова.

Нагадаємо, що фінал міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення" завершився у Стокгольмі вночі 15 травня. Переможцем стала співачка Джамала з України з піснею "1944". Друге місце посіла учасниця з Австралії Демі Iм, а на третьому місці опинився російський виконавець Сергій Лазарєв, який виступав з піснею "You are the only one".

Як повідомляв "Апостроф", посол України у Фінляндії Андрій Олефіров дотепно пояснив програш представника Росії Сергія Лазарєва на "Євробаченні-2016".

У Міністерстві закордонних справ Росії обурюються через заяву радника голови МВС України Антона Геращенка щодо допуску Росії до наступного конкурсу "Євробачення", який відбудеться в Україні у 2017 році.