RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Курйоз Медведєва з пенсіонерами в Криму: татари відзначилися забавним відео

Кримські татари зробили відео, котре висміює курйозний інцидент, який стався 23 травня у Криму, коли прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв заявив пенсіонерам, що грошей у держави немає.

Відео опубліковано на сторінці кримськотатарського каналу ATR у Facebook.

"Співробітники телеканалу АТR створили свою "кавер-версію" виступа прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва перед "громадянами Росії" в окупованому Криму. Гарного вам настрою та здоров'я!" — коментує відео кримський юрист Шевкет Наматуллаев на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, прем'єр Росії Дмитро Медведєв без ентузіазму відреагував на прохання жителів Криму підняти їм пенсії. "Просто грошей немає зараз. Знайдемо гроші, зробимо індексацію пенсій. Ви тримаєтеся тут, вам всього доброго, гарного настрою", — сказав Медведєв кримським пенсіонерам.

Як повідомляв "Апостроф", самопроголошена "влада" Криму назвала пенсіонерів окупованого півострова "провокаторами" за те, що ті попросили Мєдвєдєва підняти їм пенсії.

Відомий російський карикатурист Сергій Йолкін намалював карикатуру про інцидент з прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим і пенсіонерами в окупованому Криму.