RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

У частині Німеччини вводять нові правила для біженців: що варто знати українцям

У Баварії вводиться єдина платіжна картка для біженців для обмеження імміграції. За допомогою цієї картки можна розраховуватись у магазинах, але зняття готівки обмежується 50 євро на місяць.

Про це повідомляє Br.de.

Читайте також: Допомога українцям у Польщі: що зміниться з 1 липня

Платіжну картку можна використовувати для покупок у всіх магазинах приймаючих Mastercard. Готівкою можна зняти до 50 євро на особу на місяць. За даними dpa, на даний момент на індивідуальні кредитні рахунки надійшло близько 600 000 євро.

Пілотні муніципалітети також роблять позитивний висновок. Досвід поки що позитивний: відбулося очікуване адміністративне спрощення, і оплата карткою загалом працює добре.

Платіжна картка покликана обмежити зловживання послугами і, як наслідок, імміграцію. Сума, яку люди мають право відповідно до Законом про допомогу для осіб, які шукають притулку, яка раніше виплачувалася готівкою, сьогодні виплачується за рахунок платіжної картки.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що раніше ми писали, що діти біженців з України можуть записатися до безплатних вечірніх шкілу п'яти містах Польщі.

  • Вас також може зацікавити :

Скільки українців залишаться в Чехії назавжди: стала відома цифра

Скільки українців у Литві повернуться додому: дані дослідження

Половина не повернеться додому? У Польщі провели опитування серед жінок з України