RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Топ-пропагандист Путіна розповів, як той передав Порошенко бомбу

Російський пропагандист Володимир Соловйов у зв'язку із звільненням з російського полону української льотчиці та народного депутата Надії Савченко заявив, що Україна таким чином набула бомбу уповільненої дії.

Про це він сказав в інтерв'ю російському виданню "НСН".

"Політично це рішення дуже непросте, особливо для України. Вони придбали бомбу уповільненої дії – людина некерована і більш ніж дивна. І вона вже понесла, як тільки приїхала, таке, що хоч стій хоч падай. Тимошенко, до партії якої Савченко входить, навіть не удостоїлася її рукостискання", — заявив Соловйов.

"Можна вдаватися з істерію що в одну, що в іншу сторону, і бути при цьому не правими. Якби Савченко не обміняли одні говорили б про те, як же дозволили двом росіянам залишитися там. Якщо обміняли, то тепер інші будуть говорити – от взяли і віддали. У цьому випадку потрібно виходити з інших міркувань, не намагаючись нікому догодити", — сказав російський пропагандист.

Як повідомляв "Апостроф", російський блогер Анатолій Несміян, який є прихильником "Новоросії", вважає повернення з російського полону Надії Савченко приниженням для президента РФ Володимира Путіна від президента України Петра Порошенка.