RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Названі імена росіян, яких Україна видасть Росії

Українських політв'язнів Геннадія Афанасьєва і Юрія Солошенка, засуджених у Росії, вже найближчим часом можуть бути обміняти на двох учасників одеського Антимайдану, яких судять за участь у заворушеннях 2 травня.

Про це повідомляють Вести.

За даними журналістів, йдеться про громадян Росії Євгенія Мефедова і Максима Сакауова, яких наразі утримують в одеському СІЗО.

Чоловіків звинувачують в участі у масових заворушеннях 2 травня на стороні проросійськи налаштованого Антимайдану. Щодо Мефедова вчора Приморський суд продовжив йому термін перебування під вартою ще на 50 днів за загрозу життя головного свідка Олександра Посміченка. Нібито в ході засідання він крикнув "Я вб'ю тебе, хохол".

Нагадаємо, раніше про обмін полоненими між Україною і Росією без вказівки імен повідомив представник України на переговорах з РФ Віктор Медведчук.

Як повідомляв "Апостроф", у грудні минулого року під час засідання Малиновського районного суду Одеси по справі про трагедію 2 травня 2014 року один з обвинувачених росіянин Євген Мефедов спробував перерізати собі вени.