RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Росії єхидствують з приводу провалу референдуму в Абхазії

Так званий голова ЦВК невизнаної республіки Абхазія, яка де-факто перебуває у складі Грузії, Батал Табагуа заявив, що референдум з питання про проведення дострокових виборів так званого президента Абхазії визнаний таким, що не відбувся, оскільки підсумкова явка склала 1,23% за необхідних 50%.

Про це повідомляють "РИА Новости".

"Загальна кількість громадян, включених у списки для голосування, — 132.877, кількість громадян, які взяли участь у голосуванні, — 1.628, що становить 1,23% від включених у списки. Кількість голосів, поданих "за", — 750, "проти" — 761. Кількість бюлетенів, визнаних недійсними, — 117", — сказав так званий голова ЦВК самопроголошеної Абхазії.

На цю новину з сарказмом відреагували російські інтернет-користувачі.

"Яка приголомшлива популярність у абхазької опозиції! Народ їх просто проігнорував", "Після таких "двовижних" підсумків референдуму можна запропонувати абхазькій опозиції (а що? є такі?) влаштуватися на роботу на плантації ну або на крайняк офіціантами в готель. Ось тільки чи візьмуть? Ось в чому питання", - коментують росіяни на сайті "РИА Новости".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в самопроголошеній Абхазії заявили, що не будуть проводити референдум щодо приєднання до РФ.