RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Ґвалтівник у Держдумі РФ: мережі розбурхав один з підсумків виборів

Користувачів соцмереж розбурхала новина про те, що на виборах до Держдуми РФ депутатом у Тверській області був обраний представник пропутінської партії "Єдина Росія" Антон Секержицький, який мав судимість за зґвалтування.

"У Тверській області 31% виборців підтримав єдинороса з судимістю за зґвалтування, що було чесно зазначено в бюлетені. Він став депутатом", - написав на своїй сторінці у Facebook російський журналіст Володимир Варфоломєєв.

"Привабило вміння домагатися любові громадян навіть проти волі самих громадян", "Може самотні жінки голосували?", "Входить до складу постійної комісії з депутатської етики та протидії корупції", "Путін ґвалтує всю країну, і його підтримують більше половини населення, чому тут дивуватися", "Поглумився над дівчиною без її на те згоди, силою примусивши її до орального сексу. Так, минуло вже 26 років", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", представник Держдепартаменту США Джон Кірбі заявив, що Сполучені Штати стурбовані ситуацією з правами людини і виборчим середовищем під час виборів до Держдуми Росії.