RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Стало відомо про велике політичне майбутнє, яке Путін готує дочці

У таємної дочки президента Росії Володимира Путіна Катерини Тихонової - великі політичні амбіції.

Про це в інтерв'ю "Настоящее время" заявив відомий російський опозиціонер і глава Фонду боротьби з корупцією Олексій Навальний.

"Особисто у мене немає сумнівів, що у дочки Володимира Путіна є великі політичні амбіції. Я, чесно кажучи, не сумніваюся, що вона є зовсім якиюсь такою, знаєте, пустишкою", - заявив він.

На його думку, наукова організація "Иннопрактика", яку очолює Тихонова, отримує нечуване фінансування.

"Особисто у мене, чесно кажучи, немає сумнівів, що ця наукова організація все-таки не зовсім справжня, яка створена для неї, вона створена у вигляді трампліну для того, щоб вона згодом, не знаю, очолила МДУ чи стала міністром освіти, керівником Академії наук, що завгодно може бути, тому що ми бачимо, що зараз опубліковано вже навіть кілька наукових робіт, де дивним чином ця молода людина, ця молода дівчина виступає співавтором найбільших російських вчених. Ми розуміємо, як це влаштовано, взагалі-то, з неї такого ліплять наукового співробітника, мабуть, з якоюсь метою", - пояснив Навальний.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Навальний оприлюднив розслідування про надзвичайні вкладення в наукову діяльність організації дочки Путіна.