RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

"Новоросію" поховали: в РФ засмутили прихильників "російського світу"

Російський опозиційний політик Костянтин Боровий заявив, що в РФ поховали проект "Новоросія" і ознаки його відродження відсутні.

Таку думку він висловив в коментарі виданню "Обозреватель".

Політик вважає, що практика показала безперспективність і брехливість цього проекту, тому і відродження його чекати не варто.

"Ефект від цієї "російської весни" був пов'язаний з багатьма стражданнями для громадян України і взагалі для громадян Росії теж - для тих, хто були включені і захоплені цим вихором. Багатьох з них вже немає в живих. Тому багато оптимізму результати цієї "російської весни" не викликають", - вважає він.

На думку політика, якщо автори проекту все-таки зважаться на повторення так званої "російської весни", то в цей раз вона не тільки не матиме підтримки громадян, але і може викликати опір.

При цьому Боровий бачить ознаки спроб РФ піти з України. "З Кремлем, взагалі-то, та ж ситуація: судячи з реакції на заклик Білого дому США звільняти Крим і схід України, Кремль все-таки обмірковує варіанти, пов'язані з відходом з території України і припиненням цієї маленької війни", - говорить він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше політик пояснив ситуацію зі зливом "ДНР" та "ЛНР".