Лайм

Викликали навіть саперів: Ірма Вітовська розповіла, як її будинок постраждав під час окупації

Ремонт житла закінчили лише нещодавно

У період бойових дій та окупації Київщини багато людей втратили свої домівки, і зірки – не виняток. Від будинку Валерія Харчишина у Гостомелі залишилася лише піч, особняк Ірини Білик у селі Березівка пограбували росіяни, квартиру батьків Олі Цибульської в Ірпені розбомбили. Майно актриси Ірми Вітовської також постраждало. В інтерв'ю програмі "ЖВЛ" вона розповіла про збитки.

Фото: facebook.com/irmcya

"Викликали навіть саперів, щоб перевірити ділянку. Ми не знали, що там прилітало. Ми ось тільки зараз закінчили роботи з ремонту. Тому що осколки та шибки всі залишилися. Потрібно було все латати, латати дах", - каже Вітовська.

Читайте на тему: "Користувалися моїми речами": солістка KAZKA згадала, як окупанти жили в її будинку.

При цьому сім'ї вдалося зберегти найважливіші речі з домашньої колекції – золоті медалі сина, фотографії, шкільні альбоми, розстріляний "Кобзар", який друзі з Попасної подарували їм у 2014 році, раритетні ордени УПА.

Фото: facebook.com/irmcya

Набагато більше за зруйнований будинок Ірму Вітовську вразила реакція сина на війну в Україні. Її актриса назвала драматичною та дорослою. 28 березня Оресту виповнилося 11 років, і він вирішив зберегти свічки, які мама поставила йому в торт. Хлопчик сказав, що показуватиме ці свічки своїм дітям і розповість, як святкував день народження під час війни.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків