Лайм

Кейт Міддлтон та принц Вільям відвідали Різдвяний концерт: сім'я з'явилася у парних образах

Захід відбувся 15 грудня

Кейт Міддлтон, яка нещодавно зустрілася з українськими біженцями у Великій Британії, організувала у Вестмінстерському абатстві концерт гімнів "Разом на Різдво". На заході вона з'явилася разом зі своїм чоловіком принцом Вільямом та дітьми: принцом Джорджем та принцесою Шарлоттою.

На концерт вся родина прийшла в парних образах: Кейт і Шарлотта обрали вбрання у вишуканих бордових відтінках, тоді як Вільям та Джордж постали у темно-синіх костюмах. Детальніше про це розповідає видання People.

Фото: Getty Images

На Кейт була сукня на замовлення від Eponine London, а її маленька копія – принцеса Шарлотта – позувала в пальто від бренду Trotters. Бордові вбрання вдало поєдналися із благородним відтінком синього, у якому з'явилися чоловіки королівської родини.

Фото: Getty Images

Читайте на тему: Принц Вільям і ошатна Кейт Міддлтон у коричневій сукні відвели дітей до школи: фото родини.

Джерело також зазначає, що 4-річний принц Луї залишився вдома. Проте на заході було багато інших членів королівської сім’ї: король Чарльз III і королева Камілла, принцеса Євгенія та її чоловік Джек Бруксбенк, принцеса Беатріс та її чоловік Едоардо Мапеллі Моцці, Зара та її чоловік Майк Тіндалл, Софі, графиня Вессекська, герцог та герцогиня Глостерські, принц та принцеса Майкл Кентські, лорд Фредерік Віндзор і його дружина Софі Вінклман, леді Габріелла Віндзор і її чоловік Том Кінгстон. Батьки Кейт, Керол і Майкл Міддлтон, також були помічені на заході під час прогулянки з сестрою Кейт, Піппою.

Чарльз III і його дружина КаміллаФото: Getty Images

Принцеса Євгенія та Джек БруксбенкФото: Getty Images

Принцеса Беатріс та Едоардо Мапеллі МоцціФото: Getty Images

Різдвяний концерт "Королівські колядки: Разом на Різдво" - спеціальний захід, який щороку організовує принцеса Уельська. Цьогорічну подію дружина принца Вільяма присвятила покійній королеві Єлизаветі II. 15 грудня у абатстві, де відбувався похорон Її Величності у вересні 2022 року, прозвучали спеціальні різдвяні пісні для покійної монархині.

Фото: Getty Images

Читайте також: Зовсім як фото: у Кембриджі представили перший спільний портрет принца Вільяма та Кейт Міддлтон.

Крім цього, принц Уельський Вільям прочитав уривок із різдвяного послання покійної королеви 2012 року, а всесвітньо відомий хор Вестмінстерського абатства заспівав найвідоміші різдвяні композиції.

Різдвяна ялинка, яка красувала в абатстві, була прикрашена ведмедиками Паддінгтонами - на знак поваги до улюбленого анімаційного героя королеви Єлизавети II.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували