Лайм

Широкі джинси і довгий пуховик: Джамала показала зимові тренди 2023 року

Як співачка носить модні речі цієї зими

Широкі джинси – трендова річ, яка є у шафі кожної дівчини, яка стежить за модою. Ця модель також підкорила українських знаменитостей й вони із задоволенням демонструють свої стильні образи в соціальних мережах. Дуже добре в модних тенденціях орієнтується Джамала, яка часто показує на собі головні зимові тренди 2023 року.

Українська співачка стежить за віяннями в моді та знає, що цього року топовим варіантом є джинси із широкими штанинами. У гардеробі Джамали є штани з деніму з відворотами, які вона круто поєднує як із піджаком, так і зимовим пуффером.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Читайте також: Джамала показала, як носити модні широкі джинси з піджаком: фото

Артистка обрала для морозної погоди довгий пуховик – один із головних трендів зими 2022/23. У парі з широкими джинсами сірого кольору чорна куртка виглядає неймовірно стильно. А завдяки молочному светру на блискавці та кросівкам на зеленій підошві образ вийшов ненудним, незважаючи на те, що в ансамблі переважають темні відтінки.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Читайте також: Джамала показала, як носити модний одяг оверсайз цієї зими: фото.

Широкі джинси та довгий пуховик – у списку актуальних трендів цієї зими. До того ж, як показала Джамала, ці дві зимові речі ідеально поєднуються одна з одною, створюють стиль та комфорт. Тому, якщо ви не знали, які джинси в моді 2023 року та який пуховик придбати, придивіться до цих фасонів.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Новини партнерів

Читайте також

Світлого Великодня: найщиріші привітання зі святом своїми словами

Як красиво привітати рідних та близьких з Великоднем 5 травня – привітання своїми словами, які можна надіслати в смс

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою