Лайм

Як виглядають наймодніші легінси 2023 року: 5 трендових фасонів

Поєднуйте практичність зі стилем

Легінси – для багатьох це річ, яка асоціюється зі спортивним стилем і чудово підходить для активних прогулянок та занять спортом. Однак у сучасному світі моди цей виріб вийшов далеко за межі чогось зручного та повсякденного, адже модниці створюють з його допомогою актуальні багатошарові образи. Жінки поєднують легінси зі значною частиною гардеробу: від светрів та сорочок до піджаків, блейзерів та навіть укорочених топів. Далі ми розповімо, які фасони вважають модними у 2023-му і з чим їх носити.

Фото: pinterest

З розрізами внизу

Це тренд, який досі залишається на піку популярності. За бажання блискавку можна залишити закритою, а коли захочеться додати яскраву деталь до образу – розстібніть її. Легінси такого фасону добре виглядатимуть як у поєднанні з сорочками та светрами, так і з чимось більш розслабленим.

Фото: instagram.com/simplytandya

Читайте також: Цей звабливий фасон спідниць буде наймоднішим у 2023 році: зірки від нього у захваті.

Коричневі

Цей колір модні експерти називають одним із найбажаніших у 2023 році. Тому сміливо обирайте приємний шоколадний відтінок та починайте експериментувати з аутфітами.

Фото: instagram.com/smythsisters

Укорочені

Раніше ця річ вже була на піку популярності, проте зараз повернулася, аби продемонструвати нові стильні поєднання. Комбінуйте укорочені легінси із довгими сорочками, светрами чи кардиганами – обирайте той варіант, який підкреслить вашу індивідуальність максимально.

Фото: instagram.com/femmeblk

Кльош

Так, цього сезону в тренді не лише широкі джинси чи брюки, ця тенденція добралася і до легінсів. Краще віддати перевагу виробу, який вдало підкреслить фігуру і не створить "ефект домашніх штанів".

Фото: selfridges.com

Читайте на тему: Топ-7 взуттєвих трендів, які будуть модними у 2023 році.

Шкіряні

Вони ідеально підійдуть для створення вишуканого образу – коли хочеться виглядати справді неповторною та впевненою в собі. Якщо готові йти до кінця у модних експериментах, скомбінуйте цю річ зі взуттям на підборах: це можуть бути як високі чоботи так і класичні човники.

Фото: instagram.com/simplytandya

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно