Лайм

Стало нецікаво: Алекс Топольський назвав справжню причину розриву з переможницею "Холостяка"

Герой шоу озвучив свою версію

Стосунки Алекса Топольського та переможниці шоу "Холостяк-12" Катерини Лозовицької тривали всього місяць, і кожен із них озвучив свою версію розриву. За словами Каті, Алекс не приділяв їй уваги і не був зацікавлений у стосунках. Сам він в інтерв'ю Олицькій ще раз висловився про своє ставлення до дівчини.

"Ми не жили разом. Їздили одне до одного додому, зустрічалися в кафешках, гуляли в парку, ховалися від усіх. Мені здавалося, що Катя чекала від мене ініціативи, щоб я віддавав, віддвав, віддавав. Людина сиділа і чекала, щоб усі ходили довкола неї. Але я не та людина, яка віддаватиме, не чекаючи зворотної ініціативи, коли немає навіть нормальної глибокої розмови про життя, а просто щось таке поверхове. Мені стає відразу нецікаво, я тухну. Я вже нічого не відчуваю до людини, і мені здається, що вона теж нічого не відчуває", - зізнався Холостяк.

Читайте також: Трохи шкодую: Алекс Топольський розповів, з якою учасницею "Холостяка" попрощався зарано.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Екс-пара спокійно обговорила свої стосунки та вирішила розійтися. Хоча Катя засмутилася, своє рішення Топольський вважає правильним. За його словами, Катя гарна і добра дівчина, але йому в ній не вистачило глибини та цікавих розмов. "Було все дуже поверхнево", - сказав він.

Також він не відкидає, що шоу "Холостяк" було для Каті просто черговим досягненням.

"Вона вибирала: або "Холостяк", або "Міс Україна". Це реалізація її амбіцій. Вона що хотіла, те й отримала. Каті потрібна старша людина, яка її любитиме і хвалитиме, для якої вона буде центром Всесвіту. Я не та людина і не готовий ставити жінку у пріоритет свого життя", - зізнався він.

Читайте також: Грошей немає, не дуже розумний: учасниця "Холостяка-12" висловилася про Топольського.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Наразі він вільний, хоча на Балі кілька днів "зустрічався" з 21-річною дівчиною, яку "цікавили лише походи до клубу і танці". Друзі, партнери та коханці – ідеальні стосунки, яких Топольський хоче побудувати з жінкою.

Новини партнерів

Читайте також

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй