Лайм

Навіщо класти туалетний папір в холодильник: практичний лайфхак

Неочікувана, але дієва хитрість

Кожен з нас іноді стикається з проблемою неприємного запаху в холодильнику, який може переноситися і на продукти. Позбутися надокучливого аромату вам допоможе туалетний папір - просто розмістіть рулон на полиці і ви назавжди забудете про цю неприємність.

Фото: unsplash.com

Як позбутися запахів і вологи в холодильнику?

Перш ніж розмістити рулон туалетного паперу в холодильнику, його слід просочити простим розчином. Для його приготування вам знадобиться:

  • сода (3 ч.л.);
  • сіль (1/2 ч.л.);
  • ефірна олія (10 крапель);
  • вода.

Як приготувати: візьміть ємність, всипте соду, сіль і додайте улюблену ефірну олію. Влийте воду. Кількість регулюйте самі, має вийти густа пастоподібна маса, яка не розпадатиметься на окремі крупинки.

На наступному етапі візьміть туалетний папір і розподіліть ароматну суміш по торцях рулону. Розрівняйте, допомагаючи собі руками. Потім рулон переверніть та нанесіть масу з іншого боку. Оброблений рулон туалетного паперу розмістіть на полиці холодильника.

Читайте також: Навіщо класти пакетик чаю в холодильник: розумний лайфхак, який не всі знають.

Такий папір стане джерелом приємного запаху, а також не дозволить продуктам вбирати запах інших продуктів. Окрім цього, туалетний папір поглинатиме зайву вологу та конденсат.

При цьому важливо стежити за зовнішнім виглядом рулону. Коли туалетний папір розбухне від вологи та змінить колір – замініть його.

Фото: unsplash.com

Дізнайтеся також, навіщо ставити соду в холодильник.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита