Лайм

Анастасію Приходько назвали "позашлюбною донькою" Костянтина Меладзе: співачка відреагувала

Виконавиця вийшла на зв'язок у соцмережах

Костянтин Меладзе у минулому займався продюсуванням української співачки Анастасії Приходько, і на тлі їхньої співпраці у мережі ходило багато різних чуток. Сама артистка раніше зізнавалася, що їй було нелегко мати робочі зв'язки з грузинським композитором, а цього разу вона відреагувала на закиди російських ЗМІ про те, що нібито є його "позашлюбною донькою".

У своїх Instagram-stories виконавиця опублікувала кілька скриншотів, де можна побачити, що росЗМІ заявляють про нібито родинні зв'язки Приходько і Меладзе, згадуючи їхні відносини за часів російської "Фабрики зірок". Співачка вирішила прокоментувати цю тему із сарказмом.

Читайте також: Анастасія Приходько зневажливо висловилася про пісню представниць України на "Євробаченні-2024".

Анастасія ПриходькоФото: instagram.com/prykhodko_official

"Я тепер позашлюбна донька Меладзе", - написала вона, а також додала, що справді був момент, який приховувався від публіки. І мова не стосунки "батька і дочки", а про її реальний вік, з яким вона пройшла на проект: "Скажу тільки одне, на "Фабрику" я потрапила через обман. Насправді мені було не 20 років, а 16, але ми змінили документи перед шоу. Тому насправді мені 33, а не 37! Живіть тепер з цим".

Окрім того, в одній зі stories Анастасія зауважила, що їй навіть доводилося робити більш яскравий макіяж задля того, щоб виглядати старшою. Вона показала один з архівних кадрів з тих часів.

Читайте на тему: Анастасія Приходько публічно посварилася з зірковою психологинею Наталією Холоденко.

Фото: instagram.com/stories/prykhodko_official

Нагадаємо, продюсуванням Приходько Меладзе зайнявся після її перемоги на російській "Фабриці зірок" у 2007 році. На тлі спільної співпраці про їхні відносини ходило чимало чуток. Сама ж артистка не раз говорила про те, що їй було доволі складно порозумітися з продюсером, оскільки він, за її словами, часто її ображав та принижував. Меладзе вона називала "тяжкою людиною", однак спростовувала плітки про те, що він нібито її домагався, про що теж заявляли у мережі:

"Він дуже тяжка людина. Дуже тяжка. Одразу скажу: не домагався мене Костянтин Меладзе. Не можу я її [історію] розповісти зараз. Я дуже не люблю, коли мене жаліють. Якщо я почну про це говорити, ця тема дуже підніметься, а я не хочу цього.

Я не готова знову так тривожити свою душу, бо це відбулося неодноразово, це тривало рік, цілий рік, це тривало від 2009-го до 2010-го року. Вилазила я з цієї історії, напевно, років п'ять. От я зараз кажу, мене починає всередині теліпати. Я не буду нічого коментувати, бо ця історія - це як скриньку Пандори відкрити. Я розумію, звідки в мене панічні атаки, звідки в мене оце все... Звідти все", - говорила вона у листопаді 2022 року.

Костянтин МеладзеФото: instagram.com/meladzemusic

Для довідки: Анастасія Приходько - попспівачка, громадська діячка, заслужена артистка України. У жовтні 2018 року повідомляла, що йде зі сцени. Здобувши популярність спершу в Росії, після Євромайдану прийняла рішення відмовитися від усіх російських нагород і почесних звань.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Злата Огнєвіч розсекретила, чи піде знову у політику

Співачка Злата Огнєвіч розповіла, чи планує повертатися у політику. Артистка пригадала свій попередній досвід

Вона приходить у сні: Тоня Матвієнко розповіла, як почувається після смерті матері

Співачка Тоня Матвієнко розповіла, що після смерті Ніни Митрофанівни часто бачить її своїх снах. Артистка досі не звільнила кімнату від маминих речей

Був рупором правди: Юрій Рибчинський назвав свою версію смерті Кузьми Скрябіна

Юрій Рибчинський пояснив, чому смерть Скрябіна - вбивство. Він пригадав, як присвятив поетичні рядки Андрію Кузьменку